Melléállás

Coaching

A coaching olyan tudatosan vezetett struktúrált beszélgetések sorozata, mely egy csoportot, vagy egy személyt képessé tesz arra, hogy Isten akaratát felismerje és kövesse.

A coaching személyre szabott támogatás,
melynek során a hangsúly a vezető erősségeinek felismerésén és mozgósításán van, ezért tanácsadás helyett arra ösztönözzük a vezetőt, hogy a számára legmegfelelőbb személyes utakat és megoldásokat találja meg.  A coach ezért ítélkezés nélkül támogat, tükröt tart, kérdéseket használ, új összefüggések és lehetőségek fedezésére inspirál, segíti az új megoldások kipróbálását,  és értékelését. Egy coaching folyamat lehet rövidebb  (1-3 találkozás), vagy hosszabb folyamat (6-10 találkozás). Minden coaching folyamatot a cél tisztázásával indítunk, és az elért eredmények összegzésével zárunk.

Mentorálás

Világosan körvonalazott, ugyanakkor baráti jellegű kapcsolat két ember között, akik elkötelezik magukat annak érdekében, hogy a mentorált személy fejlődjön személyesen, a munkájában és szolgálatában.

A kapcsolatban a két fél Isten munkáját keresi, abba akar bekapcsolódni; ezért a mentor a mentorált mellé áll, bölcsessége, tudása, tapasztalata, alapján bátorítja,
támogatja a mentoráltat kiteljesedése érdekében.
A mentoring kapcsolat hosszútávon mindkét fél számára hasznos, kölcsönösen ösztönző hatással vannak egymásra.

Érdekelné
egy képzésünk?

További szolgáltatásaink