LoI Magyarország

Leaders of Influence = Befolyásos vezetők​

Mentorprogramunk

A Befolyásos vezetők mentorprogram víziója, hogy a fiatal felnőttek megtalálják helyüket a társadalomban, megálmodják a jövőt, és az előttük járó nemzedék kipróbált vezetőinek a támogatásával meg is valósítják azt.

 A Befolyásos vezetők mentorprogram hozzájárul, hogy a társadalmunkban egy Istenközpontú és embereket szolgáló jövőkép alakuljon ki. Teljes szívvel és odaadással dolgozunk ezért a célért.

 Azokat a fiatal férfiakat és nőket szeretnénk elérni kezdeményezésünkkel, akik készek felelősséget hordozni a társadalomban. Ezek a dinamikus és odaszánt, vezetésre alkalmas fiatalok támogatást kapnak a Befolyásos vezetők mentorprogramon keresztül. A program mentoring, tréning és coaching módszereket alkalmaz.

A társadalmunknak és országunknak olyan emberekre van szüksége, akik kreatívak, lelkesek és odaszántak. Olyanokra, akik reményt adhatnak a jövőre, akik saját példájukon keresztül vezetnek másokat, generációkat kötnek össze, őrzik a természetet, valamint a béke és az értelmes élet követei – lokálisan és globálisan egyaránt. 

Segíteni akarunk abban, hogy ezek a fiatalok felismerjék a hivatásukat és egészséges vezetőkké váljanak, és így közösen hatással lehessenek társadalmi életünk minden területére és rendszerére.

A mentor program hossza akár két évtized is lehet. Három éves ciklusokra osztható, amelyek végén kiértékelés történik, folyamatosan újra pályázható és mentorváltásra is van lehetőség.

Az ideális mentorált 35 évesnél fiatalabb, elkötelezett keresztény, aki a szakmai előrejutását komolyan véve készen áll arra, hogy felelősséget vállaljon a társadalomban és vágyik arra, hogy egy mentor tapasztalatait megismerve tanuljon. Mentor olyan hitvalló keresztényből lehet, aki kiváló a szakmájában, példaértékű a magánélete, és elkötelezett abban, hogy a mentoráltja fejlődését a legjobb tudása szerint elősegítse.

A Befolyásos vezetők mentorprogram egy európai kezdeményezés, amely Németországban és Hollandiában indult, és mára több országba is működik.

Kik jelentkezhetnek a mentorprogramba?

Azok, akik karrierjüket, magánéletüket, életpályájukat, lelki fejlődésüket egyaránt szeretnék folyamatosan, tudatosan építeni. 20-35 éves fiatalok jelentkezését várjuk, akik kitöltik és elküldik a szükséges mellékletekkel (önéletrajz és 2 ajánlólevél*) a jelentkezési lapját.

(*Az egyik ajánló levelet a jelölt gyülekezeti/egyházi közösségének vezetőjétől kérje!)

Kik a mentorok?

A mentorok nagy tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, a társadalomban felelősségteljes pozíciót látnak el és kiváló kapcsolatteremtő képességgel rendelkeznek. Példamutató életvitelükre jellemző az integritás, az emberismeret, az egyensúlyteremtési képesség, az érték tudatosság, melyek következtében alkalmasak mások fejlesztésére, szakmai és lelki támogatására. A mentorok felkérés alapján, önkéntesen és ellenszolgáltatás nélkül vesznek részt a programban.

?

A LoI Mentorprogram folyamata

Hogyan lehet belépni a mentorprogramba?

  • Az oldalunkon található jelentkezési lap kitöltése, mellékleteinek csatolásával és elküldésével
  • A program egy kétnapos felméréssel és tréninggel indul.
  • Minden pályázó ezen keresztül felismerheti a személyes, intellektuális, szakmai és lelki ajándékait, talentumait. A tréning során kiábrázolódik egy kép, amely elősegíti a személyre szabott életvízió megfogalmazását.
  • Ha a pályázó kiválasztásra kerül a Befolyásos vezető mentorprogramba, akkor kap egy hozzá illő mentort.

Találkozás a mentorral

Befolyásos vezetők program központi eleme a mentorral való kapcsolat. Évente három mentor találkozóra kerül sor. A találkozás célja a „Befolyásos vezető” mentorált fejlődésének elősegítése az ő saját jövőképének és személyiségének megfelelően. (A mentorok önkéntesen vesznek részt a programban.)

Team-coaching

A mentoráltak évente háromszor találkoznak különböző csoportokban. Ezek a csoportok vezetői kompetenciák fejlesztésére fókuszálnak, és értékes lehetőség nyílik aktuális szakmai-, közéleti-, és tudományos kérdések megvitatására.

LoI-Napok

A mentorprogramban résztvevők meghívást kapnak előadásokra és más programokra, melyek a lelki és személyes fejlődési folyamatot szolgálják életükben.

A mentorprogram éves részvételi díja

18 000Ft /fő/év
  • Több részletben is megfizethető.

A kétnapos felmérés és tréning díja (2019)

28 000Ft /fő
  • Tartalmazza a személyiség profil kiértékelés díját.

Munkatársak

H. Kovács Judit 
Bánhidai Csilla ​
Szabados Zoltán

Kapcsolat

H. Kovács Judit

info@loi.hu
+36709433036
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-82099729

Közleményben kérjük feltüntetni:
“LoI mentorprogram”.

Írj nekünk

LoI Magyarország

Leaders of Influence = Befolyásos vezetők​

Minden jog fenntartva: Barnabás Csoport - LoI International - XPand International

Jelentkezz a LOI Magyarország mentorprogramjába

Leaders of Influence (LOI) = Befolyásos vezetők