MUNKATÁRSAINK

Ha az ezen az oldalon felsorolt bármelyik csoporttaggal kapcsolatba szeretne lépni, kérjük írjon az info@barnabascsoport.hu e-mail címre.

 

H. Kovács Judit
Judit 2010-ben önkéntesként, majd 2016 májusától teljes idős munkatársként csatlakozott a Barnabás Csoporthoz. Egyetemi diplomájának megszerzését követően dolgozott marketing igazgatóként, terület- és vidékfejlesztési projektek menedzsereként, majd önkormányzati és kormányzati intézmények vezetőjeként. Közgazdászként rendszeresen tovább képezte magát, így EU közigazgatás, humánerőforrás-gazdálkodás, turisztikai, mediátor, mentor és executive coach végzettsége is van. 20 éve tagja a Keresztény Vezetők és Üzletemberek (KEVE) társaságának, melynek évekig vezetőségi tagja és elnöke is volt.

Judit özvegy, jelenleg Budapesten él, felnőtt gyermekeivel, családjával szoros kapcsolatot ápol. Hobbija az olvasás, utazás, biciklizés. Részletes szakmai önéletrajza itt elérhető.

Bálint Eszter
Eszter Brassóban, Erdély egyik legszebb városában nőtt fel egy meleg, szerető keresztény családban, ahol nagyon sok értékes útravalót kapott az élethez. Érettségi után Angliában elvégzett egy 1 éves Bibliaiskolát, majd elfogadva a Barnabás Csoport meghívását, 1992-ben Budapestre költözött. A Baptista Teológiai Akadémia missziós tagozatán végezte tanulmányait, később egy magániskolában irodavezetői szakképesítést szerzett. Férjével, Sanyival 1998 óta házasok, 2006-ban született Petra lányuk. Eszter 1992 óta a Barnabás Csoport irodavezetője. Hisz a missziós munkát támogató háttérmunka fontosságában, és nagy örömmel végzi azt.
Power Pointra letölthető videó
Quicktime
Brad Baker
Brad 1987 óta él Magyarországon, 1991-ben segített a Barnabás Csoport megalakításában.  Ezt megelőzően az Egyesült Államok-beli New Jersey-ben részt vett egy gyülekezet alapításában a 80-as évek elején.  Magyarországi tevékenysége kezdetén gyülekezet plántáló lelkészként szolgált.  Jelenlegi munkájában vezetõképzésre összpontosít, ezenkívül gyülekezetek vezetõi csoportjaival dolgozik együtt, hogy ezek a vezetők felfedezzék és betöltsék Isten elhívását gyülekezetükre nézve. Brad felesége Ági szintén vezetőket képez a ReMa nevű missziós szervezetnél. Egy serdülő koru lányuk van, Olivia.

Power Pointra letölthető videó
Quicktime
Heizer Tamás
Tamás 1994-től 2008-ig gyülekezetalapító lelkipásztorként szolgált. 2006-ban csatlakozott a csapathoz,  2010-től pedig a Barnabás Csoport igazgatója.  A Baptista Teológiai Akadémián lelkész-teológus diplomát kapott, majd a Budapesti Kögazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Vezetőképző Intézetében menedzsment tudományokat folytatott. 1989-ben házasodtak össze Zsófival, aki zongoratanár. Három gyermeket nevelnek: Balázst (1992), Blankát (1995), és Leventét (1997). Nagyon szeret olvasni, biciklizni, családjával „lötyögni”. Hisz abban, hogy a gyülekezetnek nincs alternatívája a Földön, mert JEL a társadalomban, ami bizonyítja, hogy Jézus Krisztus meghalt és feltámadt értünk emberekért. A keresztyénség pozitív társadalmi jelenléte viszont a vezetők egészségén múlik, ezért örömmel vesz részt vezetők képzésében, mentorlásában és támogatásában.

Power Pointra letölthető videó
Quicktime
Kerekes Szabolcs
Szabolcs 1995-ben csatlakozott a Barnabás Csoporthoz teljes időben, miután az 1990-es évek elején egy olyan gyülekezet plántálást vezetett, amiben a Barnabás Csoport is részt vett. Azóta országszerte képez és mentorál gyülekezetalapítókat, lelkészeket és teológusokat.  Tanítási területe elsõsorban az “Evangélizáció és gyülekezeti élet a posztmodern kultúrában.”  Tíz év tapasztalatai alapján kifejlesztett a posztmodern emberek számára egy Jézushoz vezetõ klubformát, a Mátrix Beszélgetéseket.  Ennek leírása könyv formában is megjelent 2006-ban. A Barnabás Csoportban a keresztény vezetõk lelki fejlõdése szempontjából a
Céltudatos vezető tanfolyamot látja legeredményesebbnek.

Power Pointra letölthető videó
Quicktime
Kovács Endre
Endi szülők nélkül nőtt fel, igazi önmagára először akkor talált, amikor 19 évesen Krisztussal találkozott. Először agrármérnöknek tanult, a rendszerváltozás évétől 3 évig a Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség utazótitkára, majd 1992-től a Barnabás Csoport munkatársa. Felesége, Kati, lelkigondozó. Szolgálatukban mindketten a lelkipásztorok és a gyülekezeti vezetők lelki életének ápolására és segítésére törekszenek. Endire nagyban hatottak teológiai tanulmányai, melyeket a keresztény lelkiség témakörében végzett Kanadában, a Vancouveri Regent College-ban. Endi jelenleg különféle felekezetű gyülekezetekben tanít, mentori kapcsolatokat ápol, a lelki életről ír, valamint a Szív Közösség és az  Imago Christi nevű lelkiségi közösségeket építi. Szívesen időzik Katival és gyermekeivel, Liliennel és Robinnal otthonukban, Dunakeszin, vagy valahol erdőn-mezőn.

Power Pointra letölthető videó
Quicktime
Köves Gáborné Anikó
Anikó 2000 óta dolgozik a Barnabás Csoporttal, amikor is otthagyta polgári állását, mint gyógytornász. Férje Gábor volt a Barnabás Csoport igazgatója 2002-2005-ig, a mennybe költözéséig. 1990-2005-ig házaspár szolgálatban és a Gábor által lefordított tanfolyami anyagok (BEE -KIA) tanításában és terjesztésében dolgoztak együtt.  A főállású lelki munka Anikótól soha nem volt idegen, mivel lelkipásztor családban nőtt fel. Édesanyja sok tekintetben példaképe volt, főleg abban, ahogy ő a nők felé fordult. Anikó legnagyobb vágya a szolgálatával kapcsolatban az, hogy a nők megértsék hivatásukat és használják ajándékaikat.  Két felnőtt gyermeke van: Márkó és Bogi.